rybaDovolujeme si Vás pozvat na čtvrtek 23. března 2017 na gastronomický výlet do labužníky známé Francie. Přestože se jedná teprve o naši druhou zastávku v této destinaci, doufáme, že Vám bude u nás chutnat.
mrknuti Nebojte se! Šneky, ani žabí stehýnka jsme nesehnaly.


A na co se můžete těšit?


polévka Tourainská – vývar s orestovanýmvepřovým masem doplněný zeleninou (ředkev, zelí, pórek) – podáváme s krutony


Vepřová kotleta s hořčičným sosem – marinovanou vepřovou kotletu podáváme s dijónskými brambory (tj. brambory pečené s cibulí a smetanou)
Ryba Mahi-mahi se zeleninou ratatouille – filet Mahi-mahi podávaný se směsí zeleniny ratatouille (papriky, rajčata, lilek, cuketa, česnek) a s bílým pečivem
Cibulový koláč – koláč podobný pizze se zakysanou smetanou, slaninou a cibulí

 

Přejeme dobrou chuť!