Ve čtvrtek 11. ledna t. r. se vám pokusíme zpříjemnit den nevšedním kulinářským zážitkem. Bude se vařit „Čína“.

Připravte se na neobvyklý jídelníček, vyzdobenou jídelnu a fascinující obsluhu. To vše za zvuku hudby, která tuto asijskou atmosféru ještě umocní.

A co se bude jíst?

Pekingská polévka – masový vývar s hrubě mletým restovaným vepřovým masem, žampiony a zelím; doplněno rozšlehaným vejcem a ozdobeno čerstvým pórkem

 

Švej-Ču-Žou – opečené nudličky marinovaného vepřového masa s pórkem a zelím. Ochuceno sojovou omáčkou; podáváme s jasmínovou rýží

Kuřecí Teriyaki – plátek kuřecích prsou se zeleninou, ochuceno medem a zázvorem;  podáváme s divokou rýží

Čínské nudle se zeleninou

 

Přejeme dobrou chuť.